Schrijven kun je altijd en overal

Je hebt niet meer nodig dan een schrijfblok, een pen en plek waar je rustig je gedachten en gevoelens aan het papier kunt toevertrouwen.

En dan … zit je daar met je lege hoofd en papier, soms heb je inspiratie, soms niet. Bij Schrijfhuis Groene Hart komt het schrijven op gang via eenvoudige en inspirerende oefeningen en raak je in de flow van schrijven.

Zo kom je bij je diepere zelf terecht, bij de dingen die je werkelijk leuk vindt, die je ontroeren, waar je gelukkig of blij van wordt of die je raken.

Dan kun je hierover schrijven in een levensverhaal, gedicht, kort verhaal, column of blog, of zelfs een fictief verhaal want dan is het geloofwaardig.

Schrijfhuis Groene Hart staat voor ontspannen schrijven

Het biedt een warme en huiselijke plek waar je concrete en gerichte trainingen kunt volgen en dat kan op diverse locaties.

Schrijfhuis richt zich met de toevoeging Groene Hart op Woerden en wijde omgeving maar het is het vooral ook een symbolische toevoeging.

Groen is de kleur van de natuur, het ontspant en is rustgevend. Groen wordt ook wel geassocieerd met genezing, gezondheid en balans. Groen is de kleur van verse producten, van vruchtbaarheid, voorjaar en nieuw leven. Het is een positieve kleur met associaties als balans, harmonie, evenwicht, vernieuwing, vertrouwen, veiligheid en voorspoed. Het geeft een fysieke ruimte letterlijk harmonie, balans en evenwicht en past perfect bij intuïtief schrijven, schrijven vanuit je hart.

Schrijfhuis Groene Hart is een initiatief van: